Zij hebben wondertjes nodig .... Het Wonderfonds kan je helpen !.

 


Doelgroep

Elke alleenstaande ouder met een levensbedreigende ziekte, man of vrouw, die het financiëel of praktisch heel zwaar heeft, kan beroep doen op het Wonderfonds.

Een gezin draaiend houden op een ziekte-uitkering terwijl je moe en verzwakt bent door je ziekte en/of behandelingen is ontzettend zwaar.
Elke ouder wil het beste voor zijn gezin. Als je ziek bent is dat niet anders, alleen kan je het vaak niet meer bieden ... Je bent te moe om ze zelf naar boven te dragen, te ziek om gezellig met hen op stap te gaan, of je hebt geen geld om hen te verwennen met hun verjaardag.

Daar wil het Wonderfonds hulp bieden.
Dromen en verwachtingen helpen verwezelijken, kleine wondertjes laten gebeuren voor ouder en kind.
Het Wonderfonds wil waar het kan meer comfort bieden aan de zieke ouder én de kinderen. We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een fijne uitstap met het hele gezin, een zoo-abonnement, een PC voor een studerend kind, ...
De wondertjes kunnen heel uiteenlopend zijn.

Heb je ons nodig als ouder of heeft een van de kinderen onze hulp nodig, misschien nog belangrijk, ken je mensen die onze hulp kunnen gebruiken contacteer ons via e-mail, telefoon en wij gaan na wat wij kunnen doen.

Contacteer ons via info@wonderfonds.be of via de Wonderfoon op 0475/39 05 34

 

Logistics Design © 2007